Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční turnaj

29. 12. 2010

Ve středu 29.12.10 se dostavilo neuvěřitelných 25 hráčů a hráček, z toho bylo pouhých 10 z našeho oddílu. Odehrálo se celkem 6 kol švýcarským systémem na dva sety do 15 bodů, a protože hráli všichni dohromady včetně dětí, byli hráči rozděleni do 4 kategorií, podle kterých hráli na různě velká hřiště. Občas to sice dělalo problémy, ale všichni se v bujaré vánoční náladě dokázali domluvit.

Po ukončení lítých bojů na hřišti přišla na závěr ještě zákeřná dovednostní soutěž, která dokázala pořádně zpřeházet pořadí. Nahrané body ze švýcara totiž museli hráči potvrdit ještě střelbou na cíl, a protože cíl byl malinký a terč daleko, došla k zajímavému přeskupení pořadí.

Pořadí po odehraném švýcaru zohlednilo hráčské kvality, kdy je názorně vidět, že Pavel s Pepou ještě nedospěli a musejí se schovávat mezi dětmi.

1. Tlustý Lukáš

2. Sýkora Josef

3. Krupica Luboš.

4. Kundera Stanislav, Kocián Jindřich, Driml Dan, Stráník Pavel, Zerzán Josef, Krupica Roman

5. Siegl Martin, Kociánová Hanka, Kunderová Martina 2x

Dovednostní soutěž pořadí přeházela opravdu pořádně, a zatímco se někteří vyšvihli hodně nahoru, jiné potkal zase opravdu velký pád. Ale když máte jen jeden pokus ve střelbě a ještě k tomu musíte stát na hodně vratkém polštáři, který vám dělá dost problémů, aby jste se vůbec udrželi jenom na něm, není se co divit. A to o střelbě ani nemluvím.

1. Tlustý Lukáš - Lukášuhájil 1. místo jenom díky tomu, že předtím vyhrál všechny zápasy a na ostatní si nahrál spoustu bodů. Průměrná střela za 5 bodů mu přesně stačila na vítězství o 1 bod. Teď se můžete rozhodnout, jestli byl tak šikovný, že trefil přesně to, co potřeboval, a nebo měl prostě obrovské štěstí, jako ostatně skoro vždy, když je vyspalý.

2. Krupica Luboš - mazácký výkon mladého veterána, který mírně pomalejší pohyb nahradil zkušenostmi a hlavně zákeřností a který zhodnotil svůj výkon navíc vynikající střelbou za 8 bodů, kterou silně dotíral na vítězství.

3. Kunderová Martina ml. - skvělý útok ze středu pole, kdy vynikající střelba za 8 bodů vynesla Martinku na medailovou pozici.

4. Kundera Stanislav, Siegl Martin - Podobné střely za 5 a 6 bodů pomohly těmto klukům přeskočit ostatní dospělé amatéry. Podobně jako K.H. Mácha " Hynku! Viléme! Jarmilo!" můžeme volat " Pepo! Pavle! Petro! Kde jste? ".

5. Sýkora Josef, Jaklová Terezka - nejvyrovnanější dvojice v turnaji, kde Terezka jednou střelou vymazala výkonnostní rozdíl mezi nimi.

6. Kunderová Martina, Andrle Standa - zajímavé umístění sourozenců

7. Driml Dan, Zerzán Josef - další velmi vyrovnaná dvojice, zejména váhově. Pro lepší orientaci, 1 Pepa = 4 Dany.

8. Kocián Jindřich, Stráník Pavel, Krupica Roman

9. Kociánová Hanka

10. Jaklová Petra, Holá Verča

11. Jakl Pavel, Andrlová Lenka

12. Andrle Tomáš, Siegel Mirek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář