Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oddílový turnaj 2011-2012

Oddílový turnaj 2011-12

Září Výsledky
Říjen Výsledky
Listopad Výsledky
Prosinec Výsledky
Leden Výsledky
Únor Výsledky
Březen Výsledky 
Duben Výsledky
Květen Výsledky

    Celkové výsledky

    Únor 2012

    Tak nejvíc se v žebříčku tlačí nahoru Pepa Zerzán, následovaný Lukášem Tlustým a Petrem Vomáčkou. Nahoře jim odolali jen Zdeněk Novák, který toho sice moc neodehrál, ale díky tomu má slabší soupeře, a Martin Siegl, který Pepu ve 3. setech dokonce porazil a s Péťou prohrál taky ve 3. setech. Pepa se pro změnu tříseťáky trápil s Radkem Klejchem a Péťou. Radek nám onemocněl a proto taky sestupuje, jinak by to bylo ve skupině A hodně napínavé. V Béčku postupuje nekompromisně Lukáš a kupodivu se udržel i Standa Kundera, hlavně díky Zdeňkovi pouze s jedním zápasem. Céčko bylo ve znamení kontumací ve prospěch Jindry Kociána, Déčko tvořil pouze Vzájemný zápas nových hráčů Martina Fialy a Pavla Ryby a v poslední skupině dětí i přes prohru postoupil Roman Kočí, který je stále na vzestupu.

    Leden 2012

    Do Nového roku nejlépe vstoupil k překvapení nás všech Martin Siegl, který sám nechápal, jak je možné, že je poprvé v Áčku a hned ho taky vyhrál, když si nejdřív hladce poradil se Standou, Petr mu marný zápas raději skrečoval a nakonec v tuhém třísetovém boji porazil Radka. Za zmínku ještě stojí krutá třísetová bitva Radka se Standou. Béčko zase ovládl Pavel, který se stále zlepšuje, a i když prohrál ve 3 setech se Zdeňkem, tak díky tomu, že odehrál všechny zápasy, tak zaslouženě vyhrál. Podobně se nahoru vydala i Martina Kunderová, která sice prohrála s Danem, ale ostatní zápasy vyhrála. Ale protože do tabulky se po pauze vrací Lukáš s Pepou, posuny nahoru nebudou tak výrazné jako jindy.

    Prosinec 2011

    Péťa i přes třísetovou prohru s Pepou vyhrál díky dalšímu zápasu skupinu A, když všichni ostatní měli po 3 bodech. Na tom vydělal zejména Pepa, který skončil na 2 místě. Tříseťák Jindry a Radka rozhodl o sestupu Jindry. Odehrálo se celkem málo zápasů, takže Standovi stačila k postupu do Áčka jedna výhra a jedna prohra, dvě výhry nasbírala jan Hanka ve skupině C. 

    Listopad 2011

    Na první místo se posunul se dvěmi výhrami Jindra, 12:0 je opravdu moc. Lukáš se už více soustředil na přípravu na turnaj A v Brně a odehrál jen jeden zápas, v kterém ho zase pořádně potrápil Péťa, který koncovku 23:21 změnil na 24:22. Ale zase prohranou. Nahoru jde zase jako vždy Pepa a Dan, který porazil sourozence Kunderovy shodně 22:20 ve 3. setu. Hanka taky začala dohánět, co předtím neodehrála. Lukáše potrápil v Áčku jen Petr, který 3. set projel jen 23:21. A jak neumí tyto vypjaté koncovky, tak projel i 3. set s Jindrou taky 23:21, což ho odsoudilo k sestupu. Jindra potrápil i Radka, 21:19 ve 3. setu ale vyhrál Radek. Pepa v Béčku neponechal nic náhodě a postoupil, i když se s Pavlem potí čím dál víc. Stejně to udělal i Martin a konečně se posunul do Béčka. Tam ještě stojí za zmínku zápas Dana a Standy, kdy Dan ve všech setech měl 21 bodů.

     Říjen 2011

    Lukáš díky velkému bonusu prohrál s Radkem a Jindrou a tak se na první místo zase posunul Radek. Pepa sice Jindru ve 3. setech nakonec udolal, ale 12:0 je moc a tak měl Jindra lepší skóre, které Pepu zase posunulo do Béčka a vystřídal se tak opět s Péťou, který svedl největší boju se Standou. Nahoru se ještě posouval Dan a Martinka, která se pořádně zapotila s Katkou ve 3 setech.

    Září 2011

    Lukáš zase všechno vyhrál a tak mu v dalších měsících trochu přitlačíme na bonus. Petr se nám třísetovým zápasem s Lukášem v prodlouženém třetím setu tak vyčerpal, že už neodehrál žádný další zápas a střídá v Béčku Pepu, který naopak nic neponechal náhodě, i když se pořádně zapotil s Pavlem. V Áčku se ještě pořádně zapotil Radek s Jindrou s tak zajímavě napsaným výsledkem, že jsem musel sám rozhodnout, kdo vyhrál. Dal jsem přednost Radkovi, protože Jindra mu to ještě určitě oplatí a šanci má hned další měsíc. Dan doplatil na nemoc a málo odehraných zápasů a střídá se s Martinem, který sice prohrál se Zdendou, ale zase odehrál všechny zápasy, což Zdenda trochu vypouští. Z Céčka dolů spadla Martina, která se za své výkony, zejména s Hankou, i pořádně zastyděla. A do skupiny D vlétla jako drak Marcela, která smetla ostatní ženy a postoupila do Céčka, kde budou společně s Hankou zlobit Zdendu s Danem.