Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.11.2010 MM ČR U19 Orlová

18. 11. 2010

Vše jsme našli poměrně snadno, a protože Lukáš hrál debl ve čtvrtek večer, vyrazili jsme dopoledne, aby se jako obvykle mohl dostatečně dospat.

Ve večerním zápase čtyřhry společně s benáteckým Richtrem si vybrali pořádný kus smůly a taky nesehranosti. Nic moc se jim nedařilo, místo prasátek končily míče na pásce atd. Prohráli 21:8 a 21:15 s litevským párem.

Ve dvouhře měl Lukáš relativně dobrý los, v prvním kole nikoho, to byl velice dobrý zápas. Ve druhém kole už bohužel nasazeného druhého nejlepšího hráče Slovenska Mateje Hliničana. A to měl ještě za zády celou fandící slovenskou výpravu.

Lukáš se nestihl dostat do svého plného zápasového tempa, kdy potřebuje aspoň dva zápasy ještě předtím, a prohrál 21:7 a 21:11. V prvním setu hodně kazil, míče mu končily na pásce a těsně v autech, chvílemi hrál taky zbrkle - vítězný míč sražený do sítě a podobně. Ke konci setu už začaly delší výměny, kde dokázal i dlouhou výměnu zakončit vítězným míčem.Hra se stále zlepšovala, ale celkově byl soupeř technicky a takticky vyspělejší a dokázal udržet po celý zápas tlak na Lukáše a taky vysoké tempo. Ve druhém setu už byly k vidění i dlouhé výměny, ale Hliničan si pohlídal klidné vedení, které mu Lukáš svými chybami stále dával.

Ve velmi vysokém tempu, na které ani Lukáš při své rychlosti není zvyklý, se hrály všechny zápasy včetně dívek. Rozdíl byl potom také v tom, že většina hráčů dokázala při této rychlosti hrát technicky a takticky velmi čistě a takřka nezkazili míč a jejich výměny byly poměrně dlouhé. Řekl bych, že podstatně delší než na Pepův jeden nádech.

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář