Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.10.2011 Dětský turnaj GPD U9,11,13 Pardubice

29. 10. 2011

Turnaj byl zahájen malým překvapením, při kterém několikanásobný mistr české republiky Jakub Bitman předvedl všem ukázku tréninku a malou exhibici s Davidem Horáčkem. Celé dopoledne pak rozdával dětem autogramy.

Až na "staré" mazáky Dana Drimla a Martina Siegla byli všichni ostatní na svém prvním turnaji. Někteří si prošli hned také mezinárodním křestem, jako např. Eliška Truhlářová, která dostala hned v prvním zápase polku Karolinu Žygadlo, která hrála přesně podle svého jména a rozdávala hlavně žihadla. Roman Kočí bojoval hlavně s technikou, ale dokázal z 5 zápasů získat dvě remízy a jednu výhru. Podle bodů by dělil 22-32. místo. Dominik Novák dokázal také jeden zápas vyhrát a jednou remizovat. U děvčat do 9 let byl znát každý rok rozdílu, ty starší si rozdělily první místa a Kristýnka Švábová se podělila s dvěmi pražačkami o ty další.

Největší radost nám udělali ale "staří" mazáci. Dan vydělal zejména na tom, na jaké soupeře narazil, měl pouze 2 hráče z prvních 10 míst a nakonec skončil i před 22. a 39. hráčem na republikovém žebříčku. Martin měl celkem smůlu, dostal čtyři soupeře z prvních 10 míst, kde se čtvrtým hráčem (Vykydal) remizoval 1:1 a osmého hráče porazil 2:0, přitom Dan s ním hrál 1:1. Doplňoval je Fanda Brisuda, který v těžké konkurenci získal 8 bodů. O kvalitě hráčů svědčí také to, že prvních 13 hráčů je v první stovce v žebříčku a vítěz Petr Beran z Křemže je na 2. místě v U13, na 17. místě v U15 a na 78. místě v U17, tj. s hráči o 4 roky staršími.
 
Kat.     Pořadí             Jméno                         Body
U9       12. místo         Dominik Novák          tab.
            5-7. místo        Kristýna Švábová       tab.
U11     31-32. místo    Roman Kočí               10
            25. místo         Eliška Truhlářová       9
U13     6. místo           Dan Driml                 19
            13. místo         Martin Siegl                13
            21. místo         František Brisuda       8
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář