Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.4.2014 Přišla nám zajímavá zpráva

19. 5. 2014

Nejlepší badmintonistkou roku 2014 není žádná číňanka, asiatka, indonésanka, thajka nebo indka, není ani z Dánska a není to ani nikdo z české badmintonové špičky. Na tomto obrázku vidíte naši hráčku a schválně jestli uhádnete, kdo z celé plejády pravidelně trénující jedné hráčky to je.

nasa-hands-off-the-moon.jpg










Ano, máte pravdu. Toto skvělé ocenění získala Blanka Knosová ( povedl se mi zajímavý překlep, který dává zajímavé náměty - Banka Knosová ). Je to prostě náš oddílový klenot a my jí blahopřejeme k tomuto ocenění neůnavné tréninkové píle.

20140423_215349.jpg















A komentář nejlepší hráčky :

" Byla jsem zvolena nejlepší badmintonistkou na turnaji v Nasavrkách, myslím že tuto výhru je třeba řádně zdokumentovat, protože to je moje první a asi i poslední ocenění v tomto sportu, které ode mě uvidíte. Samozřejmě rozhodující byl styl hry a image. V porotě bylo cca 20 hodnotitelů, z toho převaha mužů, takže nepopírám že i malinkatý vliv mohla mít moje krátká sukýnka a snědé opálení z dovolené. Ale pevně věřím že rozhodujícím faktorem byla moje hra. Musím se hold specializovat na soutěže, kde se k bodovému scóre počítá i image, jinak už asi ve svém věku nemám šanci vyhrát nějaký pohár. "

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář