Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.12.2014 GPA U17 Podolí u Brna

18. 12. 2014

Martin celý týden netrénoval a snažil se vykurýrovat a osud se mu odvděčil losem stejným jako na GPA U15 o týden předtím. V 1. kole hrál opět se svým osudovým soupeřem Jirkou Vajsejtlem ze Slovanu Vesec. Výkon to byl o něco lepší než druhé dva sety minule, ale opět to nestačilo. Soupeř měl nepříjemný styl hry s deblovými prvky a ledový klid ze severu republiky, neboť Vesec je u Liberce. Martin bude muset trénovat zejména tyto šachy, které mu zbystří myšlení při hře a zároveň ho naučí zachovávat ledový klid. Jen aby se potom mohl po kurtu taky hýbat.

20140822-193211-sachisti.png-w350-h-null.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ve čtyřhře hrál Martin s Vojtěchem Mišutkou z Benátek nad Jizerou, který předtím taky marodil a navíc spolu nikdy nehráli. V 1. kole začali skvěle, soupeře přehráli 21:7. K mému velkému překvapení se druhý set hrál nějak dlouho, a hlavně najednou prohrávali a taky ho projeli 14:21. Ve třetím setu to byl už boj, naštěstí s dobrým koncem 21:17 pro kluky i moji nervovou soustavu. Bohužel los byl neústupný a další zápas hráli s nasazenými jedničkami Králem a Máchalem. Čekal jsem hladký průběh, ale kluci hráli hladce i obrace a stále vedli. Bohužel osud si s nimi na konci 1. setu pořádně zašpásoval, protože první setbol odvrátil soupeř prasátkem a druhý se podařilo Martinovi přišpendlit na pásku v situaci, kdy soupeř byl už ani ne na kolenou, ale přímo na zádech. Tím jim umožnili se zvednout a vyhrát 22:20 a 21:10. Škoda že se nepovedlo vyhrát 1. set, soupeři si s nimi nevěděli rady a potom by to bylo hodně otevřené.

Na to, že kluci spolu hráli poprvé a oba byli po nemoci a podle výkonů ve dvouhře nebyl ani jeden v optimální formě, tak to byl výborný SUPER výkon. Skvěle si sedli a už se těším na to, až je uvidím hrát v optimální formě.

174658.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.

(sd, 21. 8. 2015 12:54)

Tu nájdete zoznam najlepších stránok, na ktorých sa dá zarobiť, ich recenzie a aj zoznam stránok, čo sú nespoľahlivé, poprípade SCAM.
www.zarabanienanete6.webnode.sk