Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.2.2015 Družstva dospělí HK

28. 2. 2015

Na soutěž jsme dorazili jako první a v nejlepší náladě, protože jsme neměli co ztratit a taky jsme nic neztratili. img_20150214_083130.jpg

Družstvo v sestavě Knosová, Vomáčková, Zerzán, Novák, Klejch, Vomáčka, Kundera vlétlo do zápasů s velkým elánem, o čemž svědčí i povzbuzení Radka před naším prvním mixem :

" Na něho nehrej, s ním jsem hrál a je fakt dobrej !!! "

Zdenda zase před zápasem po zjištění, koho má za soupeře, prohlásil :

" S tímhle ? S tím já nehraju !!! ",

a když se ho po rozehrání zeptal, jestli už může hrát, tak mu řekl, že už nemůže.

Radek se šel před zápasem podívat na soupeře, aby věděl co na něho platí. Při zápase mu potom soupeř hlásil vlastní aut ještě když byl míč ve vzduchu. A po zápase to Radek okomentoval takto :

" Tak hnusný servisy jsem ještě neviděl. Ještě hnusnější než Karel !! "

Petra zase naše lavička povzbuzovala k lepším výkonům :

" Docela dobrý, na křik vedeš !! "

Pepa byl jako chameleon, před zápasem byl bílý v zeleném triku, při zápase rudý v zeleném triku a po zápase už jen celý zelený.

img_20150214_095415.jpgBlanka se na nové podlaze cítila podle vlastních slov jako koza na ledě a rozjížděly se jí nohy už při podání. Když to viděl Radek : 

" Tobě je blbě, viď ? Chceš Magistra ? "

A Katka, když to viděla, tak říkala :

" Příští rok už sebou klidně vezmeme i Viktorku. "

Asi to nebylo kvůli kvalitě soupeřů, protože někteří z nich byli další týden i členy vítězného družstva I. ligy, ale spíš kvůli panující pohodě a malým dětem soupeřů pobíhajících v hale.

Prvními našimi vítězkami se stala Katka s Blankou a Radek s Petrem, protože Pardubice nepřijely kompletní. Nejblíže k hranému vítězství měl potom Pepa, který prohrál se Wsólem ve 3. setu 27:25.

V polovině zápasů jsem se sice nedostali přes 10 bodů, ale ve zbylé polovině jsme většinou dokázali držet krok až do koncovek setů. Je to pro nás ale skoro jako nová hra, s kterou se doma nepotkáme, protože je rychlejší, klamavější a i podání kvůli vysokému stropu bylo pro nás hodně nepříjemné. 

Navrhoval bych ještě zavést věkový koeficient na zápasy, protože potom by jsme naprosto hladce vyhráli.

Osík : Pardubice

Osík : HK