Jdi na obsah Jdi na menu
 


26.4.2015 MČR U15 Pardubice

26. 4. 2015

Fotky

Finále čtyřhry video

Článek na Czechbadminton

Martin Siegl na závěr svého působení v kategorii U15 zkompletoval medailovou sbírku, když k 2. místu ze soutěže družstev přidal tento víkend 3. místo ve dvouhře a mistrovský titul ve čtyřhře s Markem Aubusem z Hradce Králové.

Přitom v sobotu začal hodně špatně, když prohrál hned první zápas v mixu. Ani další výsledky nepřibývaly lehce a Martin se na ně hodně nadřel. Nejdříve porazil Jakuba Cacha z Mostu 21:13 a 21:16, potom Jana Janoštíka z Českých Budějovic 21:13 a 21:19 a v čtvrtfinále Adama Blaníka z Orlové 15:21, 21:12 a 21:19.

Potom pokračovaly zápasy ve čtyřhře, kde se kluci rozjížděli jako hodně naložený nákladní vlak. Jako nasazené dvojky měli první kolo volné, ve druhém porazili Kulíška s Palánem z Astry Praha 21:17 a 21:13 a v semifinále Abrahama s Cachem z Mostu 21:16 a 21:11, kdy zejména druhý set už byl z jejich strany koncert rychlíkového expresu. Bohužel však už byl večer a zbývající zápasy se hrály až v neděli.

Po vydatném odpočinku Martin nastoupil nejdříve k semifinále ve dvouhře proti Cristianu Savinovi z Benátek nad Jizerou, které prohrál po výborném výkonu 21:14 a 21:14. Vzhledem ke snížené intenzitě tréninků před přijímačkami skvělý výsledek, který plánujeme určitě zlepšit.

imgp3066.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Po ostatních semifinálových a finálových bojích nastoupil Martin s Markem k předposlednímu zápasu celého Mistrovství ČR, k finále čtyřhry chlapců. V prvním setu to byl ale zase přetížený nákladní vlak, který ale stále nabíral rychlost. V druhém setu se naštěstí dostali na provozní rychlost rychlíku a po výborné hře, kdy skvěle hrající soupeř trochu polevil, srovnali stav setů na 1:1. V třetím setu plném zvratů byl k vidění vynikající badminton, neboť se střetli dva rychlíky ( na kurtě v podstatě čtyři ) proti sobě. Po celý set nebyl bodový rozdíl snad větší než 3 body a ve vedení se rychle střídali. To bylo skvělé pro stupňující se úroveň zápasu, horší to bylo už pro naše nervové soustavy. Nakonec Martin s Markem větší vůlí po vítězství a bojovností zvrátili stav na svoji stranu a vyhráli 14:21, 21:19 a 21:18 a stali se Mistry republiky U15 ve čtyřhře. 

SUPER !!! SUPER !!! SUPER !!! SUPER !!! SUPER !!! 

Martin to zapil limonádou a máme mu prý od teď říkat mistře. :-)))

1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na závěr bych chtěl pogratulovat všem pořadatelům z pardubického oddílu za skvěle zorganizovaný turnaj v luxusní hale, a to nejen proto, že Martin vyhrál. Naopak bych řekl, že i díky nim a skvěle zvládnuté pořadatelské činnosti a uvolněné a přátelské atmosféře mohl Martin dosáhnout na mistrovský titul. Zahájení s vystoupením pěveckého sboru, který zazpíval hymnu, bylo skvělé, visačky HOST, které opravňovaly k přístupu ke skvělé kávě a občerstvení, jsme zejména po ránu chválili ještě víc. Vyhrazený prostor pro diváky, naprosto přehledná a plynulá organizace zápasů včetně výkonů všech rozhodčích - SUPER. I neustále dotírající investigativní reportéři z řad pardubických spoluhráčů a spoluhráček byli skvělí a udržovali skvělou náladu a nenechali hráče moc přemýšlet o tom, co se jim nepovedlo. Naopak stále museli vymýšlet, co jim mají říci. A stream video byla už jen ta konečná třešnička na dortu.

Ještě jednou SUPER, skvěle zvládnuté Mistrovství ČR a myslím si, že si ho užili všichni, hráči, trenéři, i ti, co se přišli jen podívat. Doufám, že se brzy něco takového zase podaří uspořádat. Díky. Karel Kundera

imgp3029.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak a teď už je Martin slavný, aspoň na našem malém písečku. :-))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.

(sd, 21. 8. 2015 12:47)

Tu nájdete zoznam najlepších stránok, na ktorých sa dá zarobiť, ich recenzie a aj zoznam stránok, čo sú nespoľahlivé, poprípade SCAM.
www.zarabanienanete6.webnode.sk