Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.1.2015 OP dospělí Osík

Na turnaj přijelo celkem 25 mužů a 8 žen z Pardubického a Královohradeckého kraje. O vysoké kvalitě hráčů svědčí, že vítězi se stali Michal Hamáček (10 v rep.) a Veronika Ostrá (22), v čtyřhrách Hamáček+Hubáček (4), Bášová (91)+Fuchsová (13) a Herout (27)+Fuchsová. 19 hráčů bylo do 100. v  republikového žebříčku.

Stopu našeho oddílu na turnaji vytvořili 4 hráči. Zdeněk Novák hrál s Jakubem Skřivanem a celý první set si zvykal na odlišný styl hry. V 2. setu už mu byl rovnocenným soupeřem, i když prohrál 9:21,18:21. Pepa Zerzán dostal Davida Horáčka a po podobném průběhu prohrál 11:21 a 18:21. Nutno dodat, že jak David, tak i Kuba mohli určitě ještě přidat, ale to nic nemění na faktu, že naši hráči mohou hrát i tyto turnaje. Třetím hráčem jsem byl já a v podstatě jsem skončil druhý, protože jsem prohrál jenom s vítězem. Sice hned v 1. kole 11:21 a 6:21, ale pár bodíků jsem si přece jenom dal a skvěle jsem si zahrál. Hlavně ve druhém setu na mě byl Michal hodný, ale věk prostě neuběháš. Nejlepšího výsledku dosáhl Lukáš Tlustý, který prohrál až o postup do finále s Lukášem Holubem 19:21 a 11:21 a skončil na 3-4. místě. Čtyřhry už byly daleko vyrovnanější, ale na výhru jsme stejně nedosáhli. Od semifinále byly navíc k vidění vynikající zápasy a je jen škoda, že se přišlo podívat jen pár diváků, kteří viděli pravý závodní badminton.

Komentář Aničky Šaurové : "Já jsem věděla, že badminton je hodně rychlý, ale že takhle, to jsem teda netušila. Ti kluci to mrskali tak rychle, že to skoro nebylo ani vidět.A to hráli i za zády !!?!!"

Vítězové OP dospělí Osík :  ( V hale zůstaly černé kalhoty. )

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.

(sd, 21. 8. 2015 12:51)

Tu nájdete zoznam najlepších stránok, na ktorých sa dá zarobiť, ich recenzie a aj zoznam stránok, čo sú nespoľahlivé, poprípade SCAM.
www.zarabanienanete6.webnode.sk